Apple продовжує розробку нового iMac з дисплеєм більше 30 дюймів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple все ще розробляє більший iMac з екраном понад 30 дюймів, але точні деталі та графік випуску цього моноблока поки що залишаються невідомими.

Реклама

Після запуску Mac Studio та 27-дюймового дисплея Studio у березні 2022 року компанія припинила виробництво 27-дюймового iMac на базі Intel. У березні минулого року Apple також зняла з виробництва iMac Pro. Листопад 2023 року став часом, коли компанія остаточно розвіяла сподівання на повернення 27-дюймового iMac, підтвердивши, що не планує випускати таку модель.

Незважаючи на пертурбації в продуктовій лінійці Apple та її спроби заохотити клієнтів купувати 24-дюймовий iMac або комбінувати Mac Studio з Studio Display, постійно циркулюють чутки про новий iMac з більшим екраном. Раніше повідомлялося, що розмір екрану цього пристрою складе близько 30 дюймів, і він перебував на ранніх стадіях розробки в середині 2023 року. Однак останнім часом інформація про його прогрес була відсутня.

Репортер Bloomberg Марк Гурман дав надію фанатам більших моделей, зазначивши, що “більший iMac залишається в розробці”. Він також зауважив, що поки не ясно, чи буде новинка оснащена останнім процесором Apple M4. Apple планує оновити 24-дюймовий iMac до процесора M4 пізніше цього року, але, за словами Гурмана, це може бути занадто рано для більшого iMac, враховуючи його поточний етап розробки.

У червні 2023 року Гурман повідомив про ранні стадії розробки нового iMac з екраном понад 30 дюймів і зазначив, що до його виходу може пройти ще рік-два. У жовтні 2023 року аналітик Мін-Чі Куо прогнозував, що 32-дюймовий iMac з міні-світлодіодним дисплеєм може з’явитися в 2025 році. Куо не уточнив, але цей iMac може замінити iMac Pro 2017 року, який Apple припинила випускати в 2021 році.

Ймовірно, Apple може представити новий iMac M4 у 2025 році, разом з оновленнями процесорів для MacBook Air, Mac Pro та Mac Studio наступного року. Інша можливість – це затримка до виходу чіпа M5, що може призвести до запуску нового iMac у 2026 році або пізніше.

Розмір нового iMac поки що невідомий, але, за чутками, його діагональ буде більше 30 дюймів. З можливим розміром 32 дюйми, він може бути схожий на 6K Pro Display XDR, який Apple продає за 5000 доларів. Дизайн новинки може включати тонші рамки і конструкцію, подібну до Studio Display, з усуненням підборіддя, хоча деталі цього поки що неясні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ