Новини України та Світу

Нова бета-версія WhatsApp забезпечує точне планування подій у групах спільноти

Share
Час читання: 2 хв.

WhatsApp продовжує розширювати свої можливості, представляючи нові функції для підтримки актуальності програми та залучення користувачів. Не так давно, WhatsApp запровадив функцію подій для груп, спершу доступну лише для бета-користувачів, а згодом для всіх. Нещодавно компанія розпочала тестування нової функції для груп у спільноті WhatsApp, яка дозволяє учасникам встановлювати точний час початку та завершення подій, додавати деталі про місце проведення та включати посилання для дзвінків через WhatsApp.

Покращення координації в групах WhatsApp через точне планування подій

Як повідомляє WABetaInfo, нова функція тестується на бета-версії Android 2.24.17.11. Вона буде особливо корисною для великих груп у спільноті WhatsApp, де організовується кілька заходів одночасно. Розклад подій допоможе учасникам краще управляти подіями, уникати конфліктів і забезпечити ефективну організацію.

Ця функція має на меті покращити обробку подій у групах, доповнюючи вже існуючу підтримку дзвінків. Вона забезпечить більш структурований і організований підхід до планування заходів. Хоча наразі немає офіційної інформації про дату запуску функції для всіх користувачів, ті, хто бажає спробувати нововведення, можуть приєднатися до бета-програми.

Перед тим, як нова функція стане доступною в стабільній версії, вона проходитиме тривале тестування. Очікується, що функція управління тривалістю подій у групах спільноти буде тестуватися протягом певного часу. Не варто чекати занадто довго на її запуск у стабільну версію, оскільки WhatsApp постійно оновлює свій функціонал. Слідкуйте за новинами, щоб бути в курсі останніх оновлень і можливостей WhatsApp.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: WhatsApp
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024