Інсайдери назвали терміни появи нових скріншотів GTA 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У серпні материнська компанія Rockstar Games Take-Two планує представити результати доходів першого кварталу фінансового року 2025. З огляду на очікування щодо GTA VI, це може здатися рутинною подією.

Реклама

Проте, за словами інсайдерів, існує значна ймовірність того, що вже в найближчі місяці ми побачимо декілька нових скріншотів GTA VI.

“Ці припущення засновані на історичних термінах виходу GTA V і RDR2 від Rockstar. Отже, цілком розумно очікувати скріншоти GTA VI менш ніж через місяць.”

Ця новина викликала гумор серед фанатів, які часто знаходять привід для надії навіть у найбільш рутинних фінансових звітах.

Реклама

Хоча очікування тримаються у межах розумного, реакція фанатів на будь-яку новину про GTA VI цілком зрозуміла, оскільки геймери дуже “голодні” за свіжою інформацією щодо гри.

З моменту анонсу GTA VI фанати з нетерпінням чекають на оновлення з кожним фінансовим звітом, сподіваючись на нові деталі.

Зазначається, що під час розробки та маркетингу GTA V та Red Dead Redemption 2 студія публікувала скріншоти та іншу додаткову інформацію про проекти в цей самий час.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ