Epic Games бореться з нововведеннями Apple, називаючи їх абсурдними

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Epic Games заявила про намір протистояти вимогам Apple щодо внесення змін до Epic Games Store на iOS, називаючи ці вимоги «абсурдними» та «обурливими».

Реклама

Схоже, що суперечка між Apple та виробником Fortnite, Epic Games, далека від завершення. Epic вже кілька років бореться з Apple через її вимоги до розподілу доходів в App Store. Хоча антимонопольний позов Epic проти Apple був відхилений минулого року, багато критичних моментів були підняті в іншому позові, поданому проти Apple у березні Міністерством юстиції США та 17 генеральними прокурорами штатів.

У Європі новий Закон про цифрові ринки мав би дозволити Epic запустити власний Epic Games Store на iOS і повернути Fortnite на платформу зі зниженими комісіями для Apple. Однак Apple двічі відхилила магазин ігор Epic через елементи, які, за її словами, були занадто схожі на власний App Store, зокрема кнопки «встановлення» та «покупка в застосунку».

Реклама

Після того як Epic оприлюднила свої скарги на «довільні, обструктивні» відмови Apple і повідомила про свої занепокоєння європейським регуляторам, Apple схвалила магазин ігор, але заявила, що Epic все одно потрібно буде внести зміни в майбутньому оновленні.

Здавалося б, питання врегульоване, але не зовсім. Epic опублікувала заяву, що вона «обурена» діями Apple, а засновник і генеральний директор Тім Суїні назвав ситуацію «абсурдною».

«Apple зараз повідомляє журналістам, що це схвалення є тимчасовим і вимагає, щоб ми змінили кнопки в наступній версії, що зробить наш магазин менш стандартним і складнішим у використанні. Ми будемо боротися з цим», — сказав генеральний директор Тім Суїні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоTechCrunch

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ