Нова реальність оборони: що відомо про модернізований БТР-7 з українським модулем “Парус”

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Бойовий модуль БМ-7 “Парус” для українських бронетранспортерів БТР-7, який був представлений оглядачами Army Recognition, представляє собою значне покращення у вогневій міці порівняно з попередніми конфігураціями. Основними характеристиками нової вежі є наявність автоматичної гармати ЗТМ-1 калібру 30 мм, яка призначена для боротьби з легкоброньованою технікою, знищення живої сили та повітряних цілей, що летять низько, пише zubr.in.ua.

Реклама

Особливості бойового модуля включають:

  • Автоматична гармата ЗТМ-1: Дозволяє вести як одиночний, так і автоматичний вогонь зі швидкістю до 300 пострілів за хвилину. Вона оснащена селективним стрічковим боєживленням з двох патронних ящиків, що містять бронебійні і осколково-фугасні снаряди.
  • Боєзапас: До 500 снарядів, що робить цю гармату досить потужною і довготривалою в бою.
  • Оптико-електронні системи: Високоточне обладнання для спостереження та метання.
  • Протитанкові керовані ракети (ПТКР): Встановлення двох таких ракет підвищує бойові можливості машини щодо протитанкової оборони.

Ці модернізації спрямовані на підвищення бойових можливостей та ефективності українських бронетранспортерів, що є частиною загальної стратегії модернізації і зміцнення обороноздатності в умовах сучасних воєнних загроз.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ