«Планета Кіно» виходить на ринок стрімінгу з власним сервісом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Українська мережа кінотеатрів «Планета Кіно» оголосила про запуск свого нового онлайн-кінотеатру під назвою «Планета Онлайн», який спрямований на надання унікального досвіду перегляду фільмів.

Реклама

Головною особливістю «Планети Онлайн» стане обмежена, але ретельно відібрана колекція фільмів. Кожного тижня користувачам буде запропоновано лише чотири кінострічки, що утворює 16 фільмів на місяць. Всі вони будуть відібрані експертами мережі з метою спростити процес вибору контенту для глядачів.

Особливий акцент сервіс робить на авторському та фестивальному кіно, прагнучи розширити глядацьке сприйняття поза межами традиційних блокбастерів. Кожен фільм буде супроводжуватися додатковими матеріалами, такими як ролики, анонси без спойлерів перед показом та «післяфільмом» після нього. Кожна стрічка буде доступна протягом чотирьох тижнів, що нагадує прокат у традиційному кінотеатрі.

Реклама

Компанія також оголосила про плани суттєвого оновлення свого сайту та розширення присутності на різних платформах. Вони розробили власний додаток для смарттелевізорів з операційними системами Tizen та iOS, і планують адаптацію застосунку для планшетів, щоб залучити ще більше аудиторії.

Цей крок також супроводжується оновленням візуального стилю компанії. Нова айдентика «Планети кіно» була створена українським дизайн-бюро Spiilka, а розробку дизайну сайту, застосунків та інтерфейсу онлайн-кінотеатру взяло на себе вітчизняне студія дизайну Artkai.

Запуск цифрових продуктів і розширення онлайн-присутності дозволять «Планеті Кіно» не лише збільшити аудиторію, але й надати глядачам по всій Україні доступ до якісного і різноманітного кіноконтенту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmediasat.info

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ