Експерти радять Українцям використовувати Ethernet та PON для надійного інтернету

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Член правління Інтернет асоціації України (ІнАУ) Олександр Арутюнян рекомендує підключатися до послуг двох інтернет-провайдерів для забезпечення стабільного та надійного доступу до мережі. Він радить користувачам, чия діяльність залежить від стабільного інтернет-з’єднання, використовувати провайдерів, що працюють за різними технологіями, зокрема Ethernet та PON.

Реклама

Арутюнян підкреслює, що в умовах можливих віялових відключень електроенергії та низької вартості інтернету в Україні, поєднання послуг двох провайдерів є оптимальним варіантом для тих, хто залежить від віддаленої роботи або навчання.

Експерт також звертає увагу на економічні аспекти, зазначаючи, що у великих містах провайдерам вигідніше використовувати наявні Ethernet-мережі, ніж будувати нову інфраструктуру PON. Це пов’язано з високою вартістю технології PON та її сумнівною довгостроковою необхідністю після стабілізації енергопостачання.

За словами Арутюняна, багато провайдерів, які працюють на основі Ethernet-технології, вже забезпечують свої мережі джерелами безперебійного живлення, що робить перехід на PON менш доцільним з точки зору забезпечення стабільного інтернет-зв’язку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmediasat.info

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ