Акції Nvidia обвалилися рекордними темпами після стрімкого злету

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після стрімкого зростання акції Nvidia увійшли в стадію корекції, і компанія втратила свої лідерські позиції на ринку виробників чіпів, орієнтованих на штучний інтелект.

Реклама

У понеділок, 24 червня, акції компанії впали ще на 6,7%. Це була третя поспіль негативна сесія, і найбільше одноденне падіння в процентному вираженні з квітня. За даними Bloomberg, за три дні падіння ринкова капіталізація Nvidia зменшилася на приблизно 430 мільярдів доларів, що є найбільшою триденною втратою вартості для будь-якої компанії в історії.

Після торгів у понеділок капіталізація компанії впала нижче 3 трильйонів доларів і зараз становить близько 2,91 трильйона доларів. Nvidia знову посіла третє місце серед компаній за ринковою вартістю, поступаючись лише Microsoft та Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоBloomberg

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: