Новини України та Світу

Ціна Galaxy Watch Ultra в Європі може бути так само шокуючою, як і в США

Share
Час читання: 2 хв.

Самсунг готується представити свій перший смарт-годинник під брендом Ultra, і ми сподіваємося, що компанія також дбає про те, як найкраще оголосити ціну годинника і пропонуватиме привабливі знижки, щоб допомогти потенційним покупцям уникнути шоку.

Galaxy Watch Ultra буде представлений у Парижі на наступному події Unpacked від Samsung наступного місяця. Недавно чутки вказували на те, що Galaxy Watch Ultra може коштувати приблизно 700 доларів у США, що робить його значно дорожчим, ніж Galaxy Watch 5 Pro.

Якщо ви сподівалися, що ця чутка виявиться хибною, ви будете розчаровані. Ціни в Європі на Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch 7 і Galaxy Buds 3 вже витекли в Інтернеті, і вони показують, що Galaxy Watch Ultra буде так само дорогим в Європі.

На різних роздрібних веб-сайтах виявлені оголошення про майбутні носимі пристрої від Samsung, і Galaxy Watch Ultra може коштувати десь між €689 і €699. Це не сильно відрізняється від того, скільки коштував перший Apple Watch Ultra при запуску у 2022 році.

Зокрема, Galaxy Watch 7 вказано з цінами €319 для варіанту Bluetooth 40 мм і €349 для варіанту Bluetooth 44 мм. Galaxy Buds 3 і Galaxy Buds 3 Pro коштують відповідно €229 і €319.

Ці оголошені ціни можуть бути заповнювачами і не повністю відповідати реальності. Однак за менше ніж місяць до офіційного запуску цих продуктів, вірогідно, що заповнювачі наближені до реальних цін.

Отже, готуйтеся до серйозних витрат, якщо ви плануєте придбати найкращі версії носимих пристроїв, які Samsung запускає у липні. Навіть Galaxy Z Fold 6 очікується дорожчим на $100 в порівнянні з Galaxy Z Fold 5 і попередніми моделями, тому можливо, вам варто почати заощаджувати.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    iFixit випустили свій аналіз внутрішнього дизайну моделей iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max

    Команда iFixit провела аналіз внутрішньої конструкції iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, виявивши…

    28.09.2024

    На смартфонах Xiaomi з’явиться технологія для інтеграції з Windows

    Xiaomi інтегрувала додаток Link to Windows від Microsoft у свої нові флагманські смартфони Xiaomi 14T…

    28.09.2024

    Xiaomi 15 на базі чіпа Snapdragon 8 Elite вийде 23 жовтня

    Компанія Xiaomi оголосила дату презентації свого нового флагманського смартфона — Xiaomi 15. Пристрій, який буде…

    28.09.2024

    ШІ-смартфон Rabbit R1 виявився нікому не цікавим

    Глава компанії Rabbit, Джессі Лю, повідомив про те, що фірмовий ШІ-смартфон Rabbit R1 виявився нецікавим…

    28.09.2024

    Окуляри Apple Vision Pro отримають потужний чип M5 і підтримку ШІ

    Окуляри Apple Vision Pro мають потужний чіп M5 і підтримку штучного інтелекту. Компанія Apple розпочала…

    28.09.2024

    Стратегія Age of Mythology: Retold запустила тестування майбутнього контенту

    Стратегія Age of Mythology: Retold запустила тестування майбутнього контенту, дотримуючись успішного старту останнього ремейку від…

    28.09.2024