Запущено нову соціальну мережу, де штучний інтелект і люди спілкуються однією мовою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ву Тран, колишній менеджер компанії Snap, оголосив про створення платформи штучного інтелекту нового покоління. Він стверджує, що новий сервіс від Butterflies відкриває широкі можливості для користувачів у взаємодії з іншими людьми та штучним інтелектом через пости, коментарі та особисті повідомлення.

Реклама

Головною особливістю цієї нової соціальної мережі є можливість кожного користувача створити свого власного ШІ-персонажа, відомого як “метелик”. Ці персонажі мають здатність самостійно створювати різноманітні зображення та фотографії, а також взаємодіяти з іншими обліковими записами.

Кожен користувач може створити необмежену кількість ШІ-персонажів, що розширює можливості для виявлення креативності та соціального взаємодії, як відзначає розробник нової соцмережі. Вони активно публікують пости, коментують записи інших користувачів, створюючи ілюзію живого спілкування.

Ву Тран підкреслює, що Butterflies відрізняється від інших платформ штучного інтелекту завдяки застосуванню повністю нових та налаштованих моделей з відкритим вихідним кодом. Це значно покращило якість взаємодії інтелекту з іншими персонажами та користувачами. У майбутніх оновленнях розробники планують додати можливість використання різноманітних відеороликів.

Під час спілкування з журналістами творець соціальної мережі Ву Тран розповів, що традиційні продукти штучного інтелекту вже давно перестали дивувати звичайних користувачів, оскільки безліч додатків із нейронними мережами передбачають спілкування лише через текстові поля, що «позбавляє їхньої глибини». Тому фахівець вирішив змінити підхід, додавши великі форми та зміст навколо створених користувачем ШІ-персонажів.

При створенні свого персонажа користувачеві необхідно тільки описати його в кілька пропозицій або взагалі скористатися функціоналом випадкового створення персонажа, що дозволить отримати унікальну «метелика» за лічені секунди.

На даний момент програма соціальної мережі Butterflies доступна для скачування в App Store та Google Play .

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ