Apple призупинила роботу над Vision Pro 2

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple призупинила розробку другого покоління гарнітури Vision Pro, щоб зосередитися на створенні більш доступної моделі, повідомляє видання The Information.

Реклама

Очевидно, Apple повідомила принаймні одного зі своїх постачальників про припинення роботи над наступним поколінням Vision Pro. Проте, робота над більш доступним продуктом із меншою кількістю функцій триває.

Є припущення, що Apple планує розділити лінійку Vision на дві моделі: одну Pro і одну дешевшу стандартну модель.

Один із постачальників, які виготовляють ключові компоненти для Vision Pro, скоротив виробництво на 50% після отримання прогнозу від Apple, в якому вказувалося на нижчий попит, ніж очікувалося. За даними цього постачальника, Apple виготовила не більше 500 000 пристроїв цього року і не планує випускати більше до серпня.

Компанія Apple нібито розпочала роботу над дешевшим пристроєм Vision 2022 року з кодовою назвою «N109». Мета – продавати цю модель приблизно за тією ж ціною, що і топовий iPhone, вартість якого сягає $1600. Компанія планувала випустити його наприкінці 2024 року, але на момент початку року вона все ще не мала прототипу. За чутками, Apple намагається знайти способи зменшити вартість моделі, не жертвуючи при цьому великою кількістю функцій, а це означає, що пристрій, швидше за все, не встигне вийти на ринок наприкінці 2025 року.

Очевидно, Apple хоче зберегти в недорогій моделі Vision Pro першокласні дисплеї, які є одними з найдорожчих компонентів пристрою.

Не виключено, що у майбутньому компанія відновить роботу над другим поколінням пристрою, стверджує The Information.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: