З’явилася криптовалюта aUSDT від Tether із прив’язкою до золотих зливків

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Tether, відома за стабільною монетою USDT, представила платформу для випуску нової криптовалюти – Alloy. На ній користувачі зможуть отримати цілу серію цифрових токенів, забезпечених реальними резервами із золотих злитків. За задумом, це дозволить сильно просунутися до безпеки та стабільності крипто-індустрії.

Реклама

Якщо точніше, токени будуть підкріплені Tether Gold – стабільною валютою XAUT, яка прив’язана до ціни золотої унції. А сама XAUT – підкріплена золотими зливками, що зберігаються у Швейцарії.

Першою на платформі Alloy стане монета aUSDT. Спочатку вона працюватиме на блокчейні Ethereum і залишиться похідною – отже, її можна використовувати без продажу XAUT. Достатньо лише розмістити Tether Gold у смарт-контракті, а потім випустити токен. Про наступні монети не повідомляється.

«Токен aUSDT – перший у лінійці Alloy. Ціна цієї цифрової валюти буде безпосередньо прив’язана до курсу долара США. На відміну від USDT, який забезпечений кошиком активів, включаючи фіатні валюти та цінні папери, aUSDT буде забезпечений токеном Tether Gold (XAUT) та золотом зі швейцарських банків»

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: