Київстар переводить абонентів на інший тариф без їхньої узгодження

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Абонентка мобільного оператора «Київстар» поділилася неприємною ситуацією, що трапилася з нею. Вона повідомила, що компанія перевела її на інший тарифний план без її згоди.

Реклама

За її словами, спочатку вона отримала SMS-повідомлення від оператора з пропозицією перейти на інший тариф. Пізніше вона помітила, що з її рахунку була знята сума, що відповідає саме цьому тарифу, хоча вона не надавала згоди на зміну.

«Можете пояснити, чому мене перевели на інший тарифний план без моєї згоди? Отримала СМС з пропозицією перейти на LOVE UA з першою оплатою 87 грн. і подальше 175 (у мене був 135 грн.). Я не дзвонила по вказаному номеру і нічого не замовляла, бо мені мобільний інтернет взагалі не потрібен. А сьогодні зняли 175 грн., навіть не 87», – розповіла абонентка.

Жінка поцікавилася в «Київстар» що саме відбулося – підвищення цін чи шахрайство. І якщо таким чином виглядає підвищення, то навіщо компанія робить абонентам такі «пропозиції», якщо навіть не потрібна їхня згода.

В «Київстар» відреагували на скаргу, вказавши на деталь, про яку повинні знати всі абоненти.

«Тарифи на послуги, які не підлягають державному регулюванню, встановлюються та можуть змінюватися операторами самостійно», – наголосили в «Київстар», додавши, що скарга жінки щодо її ситуації буде розглянута.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: