WhatsApp покращив відеодзвінки: що змінилося

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Команда WhatsApp офіційно оголосила про велике оновлення месенджера, спрямоване на значне покращення відеодзвінків. Нова версія WhatsApp вже доступна для користувачів платформ Android, iOS, а також для версій додатка на Windows і MacOS.

Реклама

Що нового у відеодзвінках WhatsApp

  • Більше учасників : Тепер в одному відеодзвінку можуть брати участь до 32 осіб. Раніше стільки людей могли одночасно брати участь лише в аудіодзвінку;
  • У центрі уваги : ​​З’явилася динамічна рамка, яка автоматично підсвічує того, хто зараз говорить та збільшує зображення з ним для всіх учасників;
  • Покращений загальний доступ: Тепер можна поділитись не лише своїм екраном смартфона або ПК, а й аудіо з пристрою. Функція ідеально підходить для перегляду кіно.

Крім того, розробники повідомили, що відеодзвінки у WhatsApp переходять на новий формат MLow. Завдяки ньому якість картинки та звуку буде гарною навіть за поганого зв’язку. Також у відеодзвінках WhatsApp покращилося автоматичне шумозаглушення та ехопридушення. “Звук в цілому став чіткішим, навіть якщо у вас погане підключення до мережі або ви використовуєте старий пристрій”, – повідомили представники WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: