Акції Apple б’ють історичний рекорд після анонсу на WWDC

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Акції Apple подолали позначку $200, досягнувши нового історичного максимуму на внутрішньоденних торгах, після представлення набору функцій штучного інтелекту Apple Intelligence, які з’являться в iOS 18, iPadOS 18 і macOS Sequoia.

Реклама

З моменту виходу на біржу, акції Apple ділилися п’ять разів, включаючи поділ 4 до 1 у 2020 році. Це означає, що за інших рівних умов, ціна сьогодні була б понад $45 000, якби акції ніколи не ділили.

Генеративний штучний інтелект став популярною темою з часу появи ChatGPT у 2022 році, і інвестори очікували, що Apple представить свої власні плани щодо цієї технології.

Минулого тижня Nvidia ненадовго обігнала Apple і стала другою за вартістю компанією у світі на тлі високого попиту на її серверні чіпи для ШІ, але тепер Apple повернула собі друге місце з ринковою капіталізацією $3,1 трлн на момент написання цієї статті. Тепер компанію випереджає лише Microsoft, ринкова вартість якої становить майже $3,2 трлн.

Функції Apple Intelligence не включені в перші бета-версії iOS 18, iPadOS 18 і macOS Sequoia для розробників, але вони будуть доступні пізніше цього літа. Навіть коли функції з’являться у публічному доступі цього року, вони залишаться у статусі бета-версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: