Apple планує дати вибір між ChatGPT та Google Gemini у майбутньому

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Під час інтерв’ю на WWDC 2024 старший віце-президент з розробки програмного забезпечення Крейг Федеріги заявив, що у майбутньому Apple має намір додати вибір між ІІ-моделями для Apple Intelligence. Поки що в пристроях компанії доступна ChatGPT від OpenAI, але Федерігі сподівається, що пізніше як альтернатива з’явиться Google Gemini.

Реклама

За словами топ-менеджера, у результаті така стратегія призведе до того, що користувачі зможуть вільно вибирати різні моделі під свої завдання. Це, як не поглянь, добре: для людей – різноманітність, а для Apple – приплив покупців.

Федеріги також зазначив, що ChatGPT була обрана тому, що компанія “хотіла почати з кращого”. Незрозуміло тільки чому тоді всі ІІ-фішки працюватимуть виключно англійською, коли рішення від OpenAI вільно працює з російською мовою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: