Названо 4 девайса які Google не анонсувала на Google I/O 2024

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 5 хв.

Основна доповідь Google на конференції для розробників I/O 2024 була присвячена в основному Gemini, інструменту штучного інтелекту. Як і очікувалося, великі зміни відбудуться в Google Search, Google Photos, Google Workspaces, Android 15 і багатьох інших.

Реклама

Якщо ви очікували від ключової презентації Google I/O чогось більшого, не пов’язаного з ШІ Gemini, то ви можете бути розчаровані. Не було анонсів апаратного забезпечення, хоча, можливо, було сказано про щось у майбутньому.

Ось усе, що ми не отримали на Google I/O 2024.

Google Pixel 9

Перед I/O 2024 компанія Google анонсувала Google Pixel 8a, останній пристрій серії Pixel A. Це бюджетний Pixel, що має безліч потужних функцій, і навіть один з перших смартфонів вартістю до 500 доларів, оснащений моделлю штучного інтелекту Gemini Nano від Google.

Але наступним основним пристроєм Pixel стане Google Pixel 9, про який ми не побачили жодного слова на Google I/O. Pixel 8a був показаний під час деяких ключових демонстрацій Android, але на цьому все закінчилося. Оскільки Pixel 9 не було показано сьогодні, ми, звичайно, можемо очікувати його появи восени.

Лінійка Pixel 9 стає дедалі цікавішою. Зважаючи на все, вона зазнала серйозного редизайну: плоска рамка, матова задня панель з глянсовою рамкою, більш заокруглені кути і новий острівець камери у формі таблетки, який не виходить за рамки корпусу.

Крім того, цього року ми маємо отримати три моделі Pixel 9: стандартний Pixel 9, Pixel 9 Pro та Pixel 9 Pro XL. Pixel 9 і Pixel 9 Pro будуть схожі за розміром з 6,24-дюймовим дисплеєм, але стандартна модель може мати ширші рамки, і вона буде оснащена тільки подвійною камерою. Pixel 9 Pro XL матиме 6,73-дюймовий дисплей, а обидві моделі Pro будуть оснащені потрійною камерою.

Pixel 9 Pro XL може отримати вражаючі 16 ГБ оперативної пам’яті, тоді як стандартний Pixel 9 має 12 ГБ ОЗП. Всі три телефони будуть оснащені дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц та чіпом Google Tensor G4.

Знову ж таки, Pixel 9 не був показаний на Google I/O 2024, але ми напевно очікуємо його восени.

Google Pixel Watch 3

Як і Pixel 9, Google Pixel Watch 3 не були показані на I/O 2024. Але це має бути зрозумілим, оскільки Pixel 9 не були показані, а Pixel Watch зазвичай запускаються разом з наступним флагманом лінійки Pixel.

Хоча інформації про те, чого варто очікувати було не так багато, є кілька ключових моментів, які нам відомі. По-перше, хоча дизайн круглого корпусу повинен залишитися тим самим, цього року він, швидше за все, матиме два розміри: 41 мм та 45 мм.

Поки незрозуміло, який чіп стоятиме в Pixel Watch 3, але в минулорічних Pixel Watch 2 стояв чіп Qualcomm Snapdragon W5, який краще ніж Exynos першого покоління. Ще одне покращення, яке ми повинні побачити, – це новий ультраширокополосний чіп, який використовується для відстеження розташування та зв’язку на коротких відстанях.

Годинник Pixel Watch 3 повинен бути представлений восени разом з Pixel 9.

Google Pixel Fold 2

Ми очікували, що Google представить нове покоління складних пристроїв – Google Pixel Fold 2, оскільки перший Pixel Fold був представлений на I/O 2023. Але цього року анонс Pixel Fold 2 так і не відбувся.

Тим не менш, ми знаємо кілька речей про наступну ітерацію телефону Google. Наприклад, дизайн може бути оновлений: прямокутний модуль із двома рядами чорних контурів у формі таблеток для трьох об’єктивів камери та датчиків. Рамка і шарнір також можуть стати плоскішими, ніж у оригіналу, що не дивно, оскільки Pixel 9, швидше за все, також отримає цю зміну.

Дисплеї також будуть трохи більшими, ніж раніше, як для кришки, так і для внутрішнього дисплея. Якби Google анонсувала Pixel Fold 2 сьогодні, він, швидше за все, отримав би чіп Tensor G3, який зараз використовується в лінійці Pixel 8. Але оскільки цього не сталося, і ми можемо побачити його пізніше цього року, Pixel Fold 2 може просто пропустити G3 і одразу перейти на Tensor G4. Це дасть йому значний приріст продуктивності штучного інтелекту, якщо він буде оснащений 16 ГБ оперативної пам’яті, як стверджується в чутках.

Google Glass

Google Glass вперше з’явились у 2013 році, але це був продукт, який випередив свій час. Зараз, з популярністю розумних окулярів, таких як Ray-Ban Meta, та розвитком штучного інтелекту, це був би логічний продукт для запуску.

Однак, ми не побачили анонсу нових Google Glass. Чи все ж таки побачили? Під час демонстрації Project Astra, який пов’язує Gemini з камерою та допомагає розуміти та інтерпретувати навколишній світ, ми бачимо, як користувач перемикається на смарт-окуляри зі штучним інтелектом Gemini. Насамкінець користувач запитує Gemini, де вона залишила свої окуляри, і ми бачимо пару чорних окулярів поряд з яблуком.

Я підозрюю, що це неназваний продукт, над яким працює Google, можливо нова версія Google Glass. Здалося трохи підозрілим, що Google продемонструвала ІІ в окулярах, а потім завершила демонстрацію пошуком іншої пари очок. Хоча це були окуляри Ray-Ban Meta, я не думаю, що Google стала б демонструвати продукт конкурента під час свого власного виступу. Але я можу помилятися.

Я просто знаю, що Google Glass були одним із тих продуктів, які випереджали свій час, і світ тоді не був готовий до них. Але зараз він готовий, і це був чудовий час для повернення Google Glass.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: