Samsung підтверджує, що Galaxy Watch FE існує

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Чутки про перший в історії Samsung смарт-годинник FE з’явилися ще в квітні, але у нас не було підтвердження того, що південнокорейська компанія планує запропонувати покупцям можливість вибору більш доступного за ціною Galaxy Watch.

Реклама

До заходу Samsung Unpacked, який, за чутками, відбудеться 10 липня, залишилося більше місяця, і ми дізналися більше подробиць про Galaxy Watch FE. Насправді, тепер ми знаємо, що Galaxy Watch FE існує, і що Samsung збирається випустити його на ринок дуже скоро.

Інформація надходить безпосередньо від Samsung, оскільки компанія вказала Galaxy Watch FE на своїх сайтах підтримки у Великобританії та Латинській Америці (через MySmartPrice). Хоча смарт-годинник вказаний як SM-R861, це номер моделі, який з’являвся в попередніх звітах і був пов’язаний з Galaxy Watch FE.

У цих списках більше нічого не розкривається, тому єдиними деталями про Galaxy Watch FE залишаються ті, що просочилися кілька місяців тому, а саме те, що він матиме знайомий дизайн, оскільки збереже круглий форм-фактор і обертовий безель Galaxy Watch 4.

Тепер, коли Samsung підтвердила його існування, ми очікуємо більше подробиць про бюджетну версію Galaxy Watch у найближчі тижні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ