Telegram отримав масштабне оновлення: 6 нових функцій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Користувачі месенджера Telegram можуть оновити мобільний додаток до версії 10.13. До апдейта додали нові функції, і всі вони доступні людям без преміум-підписки. Оновлена ​​програма вже доступна на iOS та Android.

Реклама

6 нововведень у травневому оновленні Telegram

Анімовані повідомлення

Тепер користувачі можуть надсилати повідомлення з анімацією. Для цього достатньо затиснути кнопку відправлення та вибрати потрібний емодзі. Наприклад, якщо вибрати емодзі “салют” при відкритті тексту співрозмовником на весь екран з’явиться феєрверк. Передплатникам Telegram Premium доступні всі стікери, решті шість стандартних. Подібна функція вже кілька років реалізована в iMessage від Apple.

Текст над медіа

Раніше якщо користувач писав текст до фото або відео, він завжди відображався знизу. Тепер можна вибрати відображення зверху. Для цього виберіть файли та утримуйте кнопку надсилання – з’явиться відповідне налаштування.

Згортані цитати

Тепер користувачі можуть робити свої повідомлення більш компактними, оформляючи фрагменти тексту у вигляді цитат, що згортаються. Для цього достатньо додати форматування у вигляді цитати та натиснути кнопку «Згорнути» в полі введення. Читач зможе розгорнути та прочитати цитату або пропустити її.

Глобальні хештеги

Telegram вже має хештеги, які потрібні для швидкого пошуку повідомлень у всіх чатах. З сьогоднішнього дня до месенджера додані глобальні хештеги. При натисканні на хештег у будь-якому чаті можна переглянути результати пошуку великими публічними каналами.

Новий дизайн дзвінків для Mac

У грудні 2023 року в Telegram з’явилися динамічні фони та стильні анімації для голосових та відеодзвінків на Android та iOS. Тепер ці оновлені інтерфейси доступні у програмі macOS. Дзвінки з комп’ютера стали ще барвистішими — і при цьому споживають менше ресурсів, ніж раніше.

Швидкі дії з номерами телефонів

Є натиснути на номер телефону в будь-якому повідомленні, ви побачите нове меню – воно дозволяє надіслати повідомлення, зателефонувати або додати номер контакти одним дотиком.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ