iPhone 5s вже остаточно застарів, а iPod Touch 6 став «вінтажним» пристроєм

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні компанія Apple внесла три зміни до списку вінтажних та застарілих продуктів, що стосуються iPhone 5s, iPod touch шостого покоління та старої моделі iMac.

Реклама

Насамперед Apple тепер вважає iPhone 5s «застарілим» продуктом, тобто магазини та авторизовані постачальники послуг більше не пропонують ремонт або інше апаратне обслуговування цього пристрою. За словами компанії, вона вважає продукт «застарілим», якщо минуло сім років з того часу, як вона востаннє випускала його у продаж.

Apple випустила iPhone 5s у вересні 2013 року, ключовою особливістю якого став датчик відбитків пальців Touch ID, вбудований у кнопку Home. У пристрої також з’явився чіп A7, який став першим чіпом Apple для iPhone із 64-бітною архітектурою.

Інші пристрої – iPod touch шостого покоління та випущений наприкінці 2015 року 21,5-дюймовий iMac з дисплеєм Retina 4K тепер належать до категорії «вінтажних» продуктів, оскільки минуло понад п’ять років з моменту припинення продажів цих продуктів. Магазини Apple і авторизовані сервісні центри можуть продовжувати ремонтувати вінтажні продукти ще протягом двох років, але тільки в тому випадку, якщо необхідні деталі залишилися в наявності.

iPod touch шостого покоління був випущений у 2015 році та став останньою моделлю пристрою. Apple припинила випуск iPod touch у 2022 році.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ