Представлена ​​ChatGPT Edu – нейромережа для школярів та студентів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія OpenAI презентувала нову ШІ-модель, розроблену спеціально для шкіл та університетів. Вона називається ChatGPT Edu та побудована на базі нещодавно випущеної моделі GPT-4o, яка може працювати з текстовою та візуальною інформацією, а також підтримує передові інструменти аналізу даних.

Реклама

Алгоритми ChatGPT Edu заточені спеціально для навчання та науки. Наприклад, нейромережа вміє замінювати персональних репетиторів, допомагати з написанням та захистом дипломної роботи, допомагати з написанням заявок на гранти. Вчителі зможуть використовувати ChatGPT Edu, щоб швидко перевіряти «домашку» учнів, а вченим нейромережа допоможе оцінити їхню дослідницьку роботу і знайти в ній недоліки.

Ключові особливості ChatGPT Edu

  • Та сама GPT-4o, але з покращеним розумінням наукових та навчальних текстів, прокаченими навичками в кодуванні та математиці;
  • Розширені можливості для студентів: аналітика даних, перегляд веб-сторінок та узагальнення документів;
  • можливість створювати свої GPT-моделі, якими можна ділитися в університетських робочих просторах;
  • Збільшений ліміт символів в одному запиті, щоб можна було надіслати ІІ цілу книгу;
  • Підтримка 50 мов.

ChatGPT Edu надає: зворотний зв’язок та підтримку, виставлення оцінок, інтеграцію з освітніми ресурсами. Розробники зазначають, що модель відрізняється надійним захистом інформації, конфіденційністю даних та просунутими адміністративними засобами управління ШІ. Нейросеть не навчатиметься на наукових працях та інших даних, надісланих користувачами.

Доступ до ChatGPT Edu можна отримати безкоштовно. Для цього освітній заклад має подати заявку на спеціальній сторінці .

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ