Новини України та Світу

Відбулася презентація State of Play. Зібрали все найцікавіше

Share
Час читання: 2 хв.

Сьогодні, 31 травня, відбулася презентація State of Play. Ігровий підрозділ Sony представив низку ігор для консолей PlayStation 5, ПК, а також гарнітур віртуальної реальності PS VR2. Трансляція тривала близько 40 хвилин. Ми зібрали все найцікавіше в одному матеріалі.

Схоже, PlayStation вирішили діяти на випередження і провели презентацію раніше за конкурентів з Xbox. Ось чим компанія вирішила потішити гравців.

Конкорд

Мультиплеєрний змагальний шутер у дусі Overwatch та оболонкою а-ля «Вартові Галактики». Реліз одночасно відбудеться на PS5 та ПК.

Коли чекати : 6 червня 2024 року, попереднє замовлення.

Бог війни Рагнарек

Продовження однієї з найпопулярніших франшиз Sony про Бога Війни перебирається на ПК. Серед особливостей версії: необмежена частота кадрів, підтримка технологій Nvidia DLSS 3.7, AMD FSR 3.1 та Intel XESS 1.3, а також заявлена ​​підтримка ультраширокоформатних екранів. DLC вже входитиме до складу релізу.

Коли чекати: 19 вересня 2024 року.

Балада про Антару

Фентезійний ешен, зважаючи на все, запозичив механіку ігор серії Souls. Однак на відміну від ідейного натхненника, стилістично гра виглядає більш доброзичливою і не настільки похмурою, як роботи Хідетак Міядзакі.

Коли чекати : 2025 рік.

Alien Rouge Incursion

Всесвіт «Чужих» поповниться проектом, створеним для гарнітури PlayStation VR 2. Трейлер містить буквально кілька секунд геймплею, тому зараз складно судити про роботу цілком. Зважаючи на все, гра успадкувала ідею Alien Isolation, де головній героїні більше доводилося покладатися на скритність, ніж уміння справлятися зі зброєю.

Коли чекати: 2024 рік.

Суперники Marvel

Умовно-безкоштовний шутер для команд 6 на 6. Як уже ясно з назви, в основу ляг супергеройський всесвіт. Головною особливістю стануть персонажі з різними здібностями з коміксів Marvel, часткова руйнованість оточення та вид від третьої особи. Реліз відбудеться на всіх платформах.

Коли чекатиме: липень 2024 року.

Де зустрічаються вітри

Ще один представник жанру souls-like. На цей раз за основу оповідання взяли китайську міфологію. Плюс один привід згадати мантру на кшталт «я натискав».

Коли чекати: перебуває у розробці

До Внизу

Так зване переосмислення одного з найуспішніших інтерактивних проектів Supermassive Games. За фактом у хорорі трохи освіжать графіку, з’явиться можливість змістити камеру за спину персонажа та розширять діалоги. Ну, і тепер гру можна буде оцінити на ПК.

Коли чекати: осінь 2024 року.

Шлях вигнання 2

Клон Diablo з величезним набором здібностей та варіантів прокачування. Обіцяють кілька кооперативних режимів, у тому числі і на одному екрані, можливість створити команду з різних платформ та перенесення прогресу між консолями та ПК.

Коли чекати: 2024, ранній доступ.

Silent Hill 2 Remake

Поляки з Bloober Team показали нові геймплейні кадри перевидання культового хорору. Поки що все дуже сумно — бойовка виглядає криво, як і графіка, яка передає привіт із часів PS3.

Коли чекати: 8 жовтня 2024 року.

Астробот

Коротка демка, що демонструє можливості геймпада DualSense, удостоїлася повноформатної гри. Обіцяють вісім різних світів, безліч механік та велика кількість ігрових ситуацій.

Коли чекати: 6 вересня 2024 року.
Повну версію травневої трансляції State of Play можна подивитися тут .

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо 6 нових функцій у прошивках Xiaomi HyperOS 2.0

    Очікується, що 23 жовтня відбудеться офіційна презентація нових флагманських смартфонів серії Xiaomi 15, а також…

    26.09.2024

    Новий аксесуар для розумного дому від Apple може отримати «квадратний» дисплей

    З’явилися чутки, що Apple працює над новим розумним дисплеєм, який буде схожим на iPad і…

    26.09.2024

    ChatGPT тепер уміє спілкуватися з користувачами різними голосами в новому розширеному режимі

    Компанія OpenAI запровадила розширену версію голосового режиму в ChatGPT, яка наразі доступна лише користувачам платних…

    26.09.2024

    iPhone 16 став найбільш непопулярним смартфоном Apple за останні 5 років

    Фінансова компанія Morgan Stanley провела дослідження щодо термінів очікування нових iPhone і дійшла висновку, що…

    26.09.2024

    Xiaomi Band 9 та Buds 5 дебютували на глобальному ринку

    Xiaomi анонсувала свої нові гаджети, Band 9 та Buds 5, ще в липні в Китаї.…

    26.09.2024

    Угода про штучний інтелект в ЄС відхилена Apple, хоча OpenAI та Google висловили підтримку

    Користувачі з ЄС, які сподіваються на позитивні новини щодо Apple Intelligence, можуть засмутитися. Поточний конфлікт…

    26.09.2024