Motorola хоче увійти до топ-3 найбільших виробників смартфонів за межами Китаю

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Старший віце-президент Lenovo Mobile Business і президент Motorola Серджіо Буньяк заявив, що протягом трьох років Motorola має опинитися в трійці найбільших брендів смартфонів у світі, крім Китаю. За словами Буньяка, компанія завжди зберігала третю позицію на ринках Північної та Латинської Америки.

Реклама

Motorola запустила внутрішній план під назвою “Проект “Гладіатор””, згідно з яким компанія внесе три основні коригування у свою бізнес-стратегію. По-перше, компанія зосередиться на розширенні свого бізнесу, приділяючи особливу увагу глобальному ринку за межами Латинської Америки та Північної Америки.

По-друге, компанія також зосередиться на зміцненні своєї присутності на ринку смартфонів високого класу за допомогою своїх пристроїв серій Razr та Edge. Співпраця з такими брендами, як Pantone та Bose, також орієнтована на покоління Z (особливо користувачів-жінок) та користувачів B2B.

Обсяг поставок торішньої лінійки Moto Razr 40 збільшився вп’ятеро порівняно з попередником. У 2023-24 фінансовому році кількість активацій смартфонів компанії зросла на 12%, порівняно з аналогічним періодом минулого року, серед яких на частку телефонів високого класу припало 25%. Виручка на ринках Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Європи, Близького Сходу та Африки збільшилася на 88% та 40% відповідно. Серджіо Буньяк вважає, що за останні шість років бізнес Motorola з виробництва смартфонів перейшов зі стану “боротьби за виживання” у стан “боротьби за перемогу”.

У четвертому кварталі 2022 року частка ринку компанії у США та Латинській Америці склала 6% та цілих 24% відповідно. У цей період компанія займала другу позицію після Samsung у Латинській Америці.

Компанія також працює над глибшою інтеграцією штучного інтелекту у свої смартфони.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ