Motorola хоче увійти до топ-3 найбільших виробників смартфонів за межами Китаю

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Старший віце-президент Lenovo Mobile Business і президент Motorola Серджіо Буньяк заявив, що протягом трьох років Motorola має опинитися в трійці найбільших брендів смартфонів у світі, крім Китаю. За словами Буньяка, компанія завжди зберігала третю позицію на ринках Північної та Латинської Америки.

Реклама

Motorola запустила внутрішній план під назвою “Проект “Гладіатор””, згідно з яким компанія внесе три основні коригування у свою бізнес-стратегію. По-перше, компанія зосередиться на розширенні свого бізнесу, приділяючи особливу увагу глобальному ринку за межами Латинської Америки та Північної Америки.

По-друге, компанія також зосередиться на зміцненні своєї присутності на ринку смартфонів високого класу за допомогою своїх пристроїв серій Razr та Edge. Співпраця з такими брендами, як Pantone та Bose, також орієнтована на покоління Z (особливо користувачів-жінок) та користувачів B2B.

Обсяг поставок торішньої лінійки Moto Razr 40 збільшився вп’ятеро порівняно з попередником. У 2023-24 фінансовому році кількість активацій смартфонів компанії зросла на 12%, порівняно з аналогічним періодом минулого року, серед яких на частку телефонів високого класу припало 25%. Виручка на ринках Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Європи, Близького Сходу та Африки збільшилася на 88% та 40% відповідно. Серджіо Буньяк вважає, що за останні шість років бізнес Motorola з виробництва смартфонів перейшов зі стану “боротьби за виживання” у стан “боротьби за перемогу”.

У четвертому кварталі 2022 року частка ринку компанії у США та Латинській Америці склала 6% та цілих 24% відповідно. У цей період компанія займала другу позицію після Samsung у Латинській Америці.

Компанія також працює над глибшою інтеграцією штучного інтелекту у свої смартфони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: