Apple підтвердила час проведення WWDC 10 червня та опублікувала розклад

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні компанія Apple поділилася подробицями про розклад Всесвітньої конференції розробників 2024 року, яка відбудеться з 10 по 14 червня.

Реклама

Незважаючи на те, що WWDC завжди включає ключову презентацію, Apple підтвердила, що вона відбудеться 10 червня о 10:00 ранку за тихоокеанським часом або 20:00 по Києву. Очікується, що Apple анонсує iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, tvOS 18, watchOS 11 та visionOS 2, а чуток про апаратне забезпечення поки немає.

Після ключового виступу Apple проведе презентацію платформ, а цього ж дня зазвичай відбувається вручення нагород Apple Design Awards.

  • 20:00 – Ключова презентація Apple, під час якої буде представлено перший погляд на «революційні оновлення», які з’являться на платформах Apple пізніше цього року.
  • 23:00 – «Стан справ з платформами», під час якої будуть детально показані останні досягнення в iOS, iPadOS, macOS, tvOS, visionOS та watchOS, а також нові інструменти, що ще більше розширять можливості розробників.

Основний захід буде доступний для трансляції на сайті Apple, в Apple Developer App, TV і на YouTube. Доповідь «Положення справ з платформами» буде доступна у програмі Apple Developer та на сайті Apple Developer.

Вибраних розробників було запрошено на вечірку в кампусі Apple Park у Купертіно, штат Каліфорнія, де вони зможуть особисто спостерігати за доповіддю та презентацією.

Протягом усього тижня WWDC Apple проводить онлайн-лабораторії та консультації для розробників, щоб вони могли отримати поради щодо впровадження нових функцій, які компанія планує анонсувати на заході. Крім того, буде проведено понад 100 технічних сесій від інженерів, дизайнерів та інших експертів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: