З 1 липня Київстар масово підвищує тарифи

Час читання: < 1 хв.
З 1 липня Київстар масово підвищує тарифи

Найбільший мобільний оператор України “Київстар” з 1 липня 2024 року підвищує ціни на частину своїх тарифних планів.

Реклама

Це рішення було прийнято з метою збалансування збільшених витрат компанії на обслуговування абонентів та надходжень від них.

Чому «Київстар» підвищує тарифи, як це торкнеться українців

Як пояснив президент «Київстару» Олександр Комаров, зростання цін на електроенергію, інфляція та девальвація гривні змушують усіх виробників та сервіс-провайдерів збільшувати ціни на свої послуги.

«Ми робимо це вперше від початку війни. До того ж, ми даємо клієнтам вибір: або перейти на новий тарифний план з більшим обсягом послуг, або вибрати альтернативу з наявних тарифних планів за меншою ціною та з меншим обсягом послуг. І справді, потрібно розуміти, що це неминучий процес» , — сказав Комаров.

Підвищення цін торкнеться лише частин тарифних планів, які не змінювалися кілька років. Оператор запропонує абонентам, чиї тарифи буде підвищено, два варіанти:

  • Перейти на новий тарифний план із великим обсягом послуг.
  • Вибрати альтернативний тарифний план за меншою ціною та з меншим обсягом послуг.

«Київстар» також наголосив, що компанія продовжує інвестувати у розвиток своєї мережі та послуг. Зокрема, у 2023 році компанія інвестувала 10 млрд грн у модернізацію мережі та розвиток 5G.

ДЖЕРЕЛОcxid.info

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.