Суд у Німеччині заборонив продаж смартфонів і ноутбуків Lenovo через патентний спір

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Німецький суд виніс рішення про заборону продажу пристроїв компанії Lenovo та її дочірньої компанії Motorola Mobility, оснащених модулями WWAN, необхідними для підключення до інтернету через мобільні мережі.

Реклама

Це рішення стало результатом патентного спору з американською компанією InterDigital, яка володіє патентами на цю технологію і звинуватила Lenovo в недотриманні умов ліцензування.

Судовий процес почався після того, як сторони не змогли домовитися про суму ліцензійних відрахувань, які Lenovo мала вносити за використання технології WWAN. InterDigital стверджувала, що Lenovo не виконала вимоги щодо справедливих і розумних умов ліцензійних виплат, тоді як Lenovo вважає запропоновані умови несправедливими.

Реклама

У результаті рішення суду і внесення InterDigital застави в розмірі €4 млн, було негайно виконано судову заборону. Lenovo і Motorola тепер заборонено продавати або імпортувати в Німеччину пристрої з підтримкою мобільних мереж GSM, UMTS, LTE і 5G. У зв’язку з цим Lenovo вже припинила продаж відповідної продукції у своїх німецьких інтернет-магазинах, хоча деякі роздрібні магазини продовжують реалізовувати запаси, що залишилися на складах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizchina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ