Новини України та Світу

Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

Share

У компанії “Київстар” переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за послуги. Про це стало відомо з коментарів користувачів, залишених на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Представники “Київстару” пояснили підвищення цін економічною ситуацією в країні.

Однак це рішення обурило абонентів “Київстар”. Один з користувачів висловив своє невдоволення на сторінці компанії у Facebook, зазначивши, що він здивований тим, що ціна змінювалася кілька разів і тепер досягла 100 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У відповідь на скарги абонентів представник “Київстар” заявив, що рішення було прийнято після ретельного розгляду, враховуючи поточну економічну ситуацію в Україні.

Київстар також підкреслив, що незважаючи на підвищення ціни, абоненти отримають додаткові послуги, такі як додаткові хвилини для дзвінків на інші мережі, більше гігабайтів мобільного інтернету та доступ до послуг “Роумінг вдома” і “Суперпотужність”.

Крім того, якщо поточний тарифний план більше не відповідає їхнім потребам, абоненти можуть перейти на більш відповідний тарифний план без сплати додаткових платежів.

За словами представників “Київстар”, нові зміни набули чинності 9 квітня цього року для деяких тарифних планів передплаченого зв’язку та 1 травня цього року для контрактних тарифних планів і бізнес-клієнтів. Крім того, з 1 травня 2024 року змінено тарифи для абонентів “Домашнього Інтернету” та “Все Разом”.

Київстар також обґрунтував підвищення тарифів низкою факторів, серед яких зростання інфляції, підвищення важливості кібербезпеки та необхідність інвестувати в розширення інфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024