TikTok у США всьо – Байден підписав закон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер законодавство країни вимагає, щоб китайська материнська компанія ByteDance продала TikTok протягом дев’яти місяців, щоб уникнути ефективної заборони США.

24 квітня Президент Джо Байден підписав пакет іноземної допомоги, який включає законопроект, який заборонить TikTok, якщо китайська материнська компанія ByteDance не зможе продати програму.

Компанія-власник скандально соцмережі має перші дев’ять місяців на те, щоб розібратися в угоді, хоча президент може продовжити цей термін ще на три місяці, якщо побачить прогрес.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

TikTok назвала закон про її можливу заборону в США неконституційною

Соцмережа TikTok заявила про неконституційність закону про можливу заборону її функціонування в США. Вони мають намір захищати свої права в суді, ґрунтуючись на фактах та законі. Компанія стверджує, що інвестувала значні суми грошей у забезпечення безпеки даних у США та у підтримку свободи від зовнішнього впливу та маніпуляцій на їх платформі.

Варто зазначити, що американська адміністрація неодноразово заявляла про те, що сервіс з короткими відеороликами загрожує національній безпеці країни, що китайська влада за допомогою програми стежить за американськими користувачами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.