WABetaInfo: WhatsApp отримає вбудований номеронабирач для своєї програми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що WhatsApp додасть новий номеронабирач у свою програму для обміну миттєвими повідомленнями в майбутньому оновленні, як стало відомо сайту WABetaInfo.

Аналізуючи бета-версію WhatsApp для пристроїв на базі Android v2.24.9.28, сайт виявив, що програма набору номера всередині програми зараз перебуває в стадії розробки.

Імовірний скріншот цієї функції натякає на те, як може виглядати програма дозвону, коли вона стане доступною масам. На даний момент немає інформації про терміни випуску вбудованого набору номера WhatsApp. На сайті йдеться, що він ще не готовий для бета-тестерів і буде доступний у майбутньому оновленні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент неясно, як WhatsApp планує реалізувати цю функцію. Але наявність дзвінка всередині програми для обміну повідомленнями полегшить користувачам тимчасові розмови та дзвінки невідомим людям, не зберігаючи їх номер.

Крім того, при необхідності програма додзвону може зробити WhatsApp альтернативою стандартному додатку на телефоні.

Зазначається, що відео- та аудіодзвінки WhatsApp із наскрізним шифруванням здійснюються через Інтернет, що може бути корисним для користувачів з Wi-Fi або недорогими тарифними планами передачі даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.