Новини України та Світу

Які вигідні тарифи пропонує Київстар, Vodafone та lifecell українцям

Share

Розповідаємо, на які тарифи популярних мобільних операторів українцям слід звернути увагу з точки зору співвідношення ціни та пропозиції

Головними телекомунікаційними компаніями, які забезпечують абонентів мобільним зв’язком, є Київстар, Vodafone та lifecell. Вони мають дешеві та дорогі тарифи, але очевидно, що послуги в таких пакетах або недостатні за обсягами, або надмірні. Щоб не переплачувати, важливо розуміти, які тарифи пропонують найбільшу вигоду у своїй ціновій категорії.

Сайт Новини Pro розповідає, яка вигідні тарифні плани мають Київстар, Vodafone і lifecell.

Послуги в Київстарі


Далеко не кожен українець має змогу платити за мобільний тариф 300 грн на місяць і більше. Зрозуміло, що за такі гроші надають великий спектр послуг, але практика показує, що використати 750 хв на розмови з абонентами інших операторів чи 300 штук SMS не завжди виходить. З іншого боку, лише 5 ГБ для доступу в Інтернет і 50 хв на дзвінки не в мережі Київстару часто недостатньо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому бажано ретельно обирати тарифний план і співвідносити доступні пропозиції з вартістю. Київстар дає змогу підключити послугу “LOVE UA На максимум” за 175 грн на чотири тижні, забезпечуючи такими обсягами:

  • 15 ГБ мобільного інтернету (+ 15 ГБ як Суперсила);
  • інтернет у роумінгу в 27 країнах – 2 500 МБ;
  • безлім на дзвінки в мережі Київстар;
  • 150 хвилин розмов з іншими мобільними, міськими операторами і за кордоном;
  • 19 застосунків на смартфоні без плати за трафік.

Доплативши 55 грн, можна підключити тариф “LOVE UA Пісня Контракт” (230 грн на місяць). За такі гроші абоненти зможуть користуватися 25 ГБ + 5 ГБ у роумінгу, безлімітними дзвінками на номери Київстару, 250 хвилинами на розмови в інших мережах, 200 SMS, двома Суперсилами на вибір.

Вигідні тарифи в Vodafone


Якщо ви абоненти передплати, то більш вигідно замовляти річне обслуговування. При цьому кошти знімаються за 12 місяців користування тарифним планом, але діє знижка, тож 1 місяць виходить безплатним. Обирайте пакет відповідно до індивідуальних запитів:

  • якщо маєте потребу в гігабайтах і хвилинах на розмови, підключайте Joice Pro за 2 530 грн;
  • якщо частіше користуєтеся Wi-Fi та не звикли багато розмовляти по телефону, зупиніть вибір на тарифі Joice Start (1 980 грн).

Joice Pro пропонує 25 ГБ + 10 ГБ інтернету, безлім на 38 мобільних додатків, 1 200 хвилин на розмови по Україні, а також 10 ГБ і 100 хвилин у роумінгу. Joice Start дає 15 ГБ + 10 ГБ трафіку, 800 хвилин на дзвінки. Інші послуги в межах обох тарифних планів ідентичні.

Контрактні абоненти Vodafone можуть замовити пакет Red Pro за 2 530 грн у рік, отримуючи 30 ГБ + 10 ГБ, 250 хвилин на інші мережі України, 50 хвилин у роумінгу (16 країн) і 250 SMS.

Послуги в lifecell


Досить вигідним є тарифний план “Потужний”. Стандартна вартість становить 165 грн на чотири тижні, але за умови перенесення номера з мережі іншого оператора абоненти платитимуть всього 100 грн та отримають необмежений доступ до Інтернету з акцією “Потужний безліміт”. Звичайні послуги включають:

  • безплатну роздачу через пристрої;
  • 40 ГБ + 20 ГБ при своєчасній оплаті тарифу;
  • 800 хвилин на розмови по Україні (безліміт на lifecell після використання обсягу).

Альтернативою є тарифний план “Смарт Лайф” за 225 грн (120 грн, якщо перенести номер за допомогою послуги MNP). За такі гроші можна користуватися 25 ГБ інтернету, 800 хвилинами, безлімітом трафіку в соціальних мережах і безплатною роздачою мегабайт через пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024