Акторський склад триквела “Ілюзії обману” розкрито у ЗМІ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третій фільм франшизи “Ілюзія обману” був уперше анонсований ще у 2015 році, але за минулі роки зазнав деяких змін.

Нещодавно фанати отримали важливе повідомлення: Lionsgate підтвердила, що підготовка до фільму почалася під час CinemaCon. Крім того, вони підтвердили, які зірки повторюватимуть свої ролі, і хто з новачків приєднається до акторського складу.

Прем’єра першого фільму відбулася 2013 року і підкорила глядачів своєю розповіддю, а також несподіваними поворотами подій. Слідуючи за групою ілюзіоністів під назвою “Чотири вершники”, група використовує свої магічні трюки, організовуючи серію пограбувань, щоб виправити деякі помилки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подальший фільм був випущений три роки по тому, у 2016 році, про Чотирьох Вершників після того, як їх викрив ворог, і розкрив справжні секрети таємного товариства під назвою “Око”, що складається з найдосвідченіших магів.

Згідно з повідомленням The Hollywood Reporter, початкові актори в особі Джессі Айзенберга, Вуді Гаррельсона, Айлф Фішер і Дейва Франко, як очікується, знову виконають свої ролі в триквелі.

Різні ЗМІ повідомляють, що Марк Руффало і Морган Фріман мають намір повторити своїх персонажів у фільмі, проте поки нічого не підтверджено. Також неясно, чи повернеться Джей Чоу, який знявся у другому фільмі. Раніше Чжоу був задіяний у додатковому фільмі, анонсованому в 2016 році, який, як повідомляється, знімали в Китаї. Однак подальшого розвитку проекту не було.

У фільмі також з’являться кілька нових облич, зокрема Аріана Грінблатт, Джастіс Сміт і Домінік Сесса. Наразі точні подробиці про їхні ролі не розголошуються.

Спочатку режисером фільму мав стати Джон М. Чу, який, зокрема, був режисером другого фільму. Однак у 2022 році його замінив Рубен Фляйшер. Режисер не новачок у роботі з Айзенбергом і Гаррельсоном, раніше він керував фільмами “Зомбіленд” і “Зомбіленд: Подвійний удар”, у яких також знімалися Емма Стоун і Ебігейл Бреслін.

Lionsgate не підтвердила офіційну сюжетну лінію фільму. З огляду на те, що друга частина закінчилася важливим розкриттям інформації про лідера Ока, цілком імовірно, що після цього “Ілюзія обману” може продовжитися і продемонструвати, якими були Чотири Вершники, розбираючись зі своєю новою роллю в таємному товаристві.

Хоча Lionsgate не зробила офіційного оголошення про зйомки, Айзенберг раніше дражнив дату початку зйомок під час інтерв’ю для ComingSoon. Відповідаючи на запитання про проєкт, актор зазначив, що виробництво має розпочатися у 2024 році.

Пізніше він дав більш точну інформацію про зйомки під час розмови з Collider у березні 2024 року, зазначивши, що сценарій готовий і він розраховує почати зйомки “в найближчі шість місяців”.

Оскільки виробництво очікується до кінця 2024 року, фільм, найімовірніше, не з’явиться в кінотеатрах до кінця 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.