Названо ціну найдоступнішого розумного кільця від Black Shark

Одного заряду вистачить на тиждень роботи, із підзарядкою від кейсу автономність збільшується до 180 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський ігровий бренд Black Shark, який раніше належав Xiaomi, оголосив про старт продажів свого першого смарт-кільця. Вперше гаджет було анонсовано на початку квітня.

Згідно із заявами виробника, Black Shark Ring має рекордну автономність. Кільце може працювати до 180 днів (з підзарядкою від кейсу). Аксесуар заряджається у спеціальній док-станції, що нагадує кейс від навушників.

Кільце вміє відстежувати пульс, вимірювати рівень кисню в крові, визначати температуру, відстежувати сон, рахувати кроки та визначати рівень стресу. На подив, жодних геймерських функцій немає, хоча Black Shark позиціонує себе як ігровий бренд.

Кільце виготовлене зі сталі та доступне в чорному та червоному кольорах. Зовні є світловий індикатор, який блимає при отриманні нових повідомлень зі смартфона. Також є сенсорна панель, що дозволяє віддалено управляти смартфоном. Можна гортати треки, відповідати на дзвінки, запускати камеру.

Вартість Black Shark Ring складає всього 599 юанів (3000 гривень) . На даний момент це найдоступніше смарт-кільце, яке є на ринку. Поки що продажі стартували тільки в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.