Samsung планує випустити дешевші Galaxy Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Samsung досить хороша лінійка розумного годинника на Wear OS. Galaxy Watch 6 і Galaxy Watch 6 Classic входять до числа найбільш оснащених розумних годинників для телефонів Android. Однак вони досить дорогі, і не кожен зможе їх купити. Таким чином, Samsung може зробити дешевші Galaxy Watch.

Galaxy Fit 3 є надзвичайно доступним за ціною, але на ньому немає Wear OS. Для тих, хто хоче Galaxy Watch на базі Wear OS, але не хоче витрачати на пристрій більше 150 доларів, Samsung розробляє Galaxy Watch FE. Згідно з повідомленням Android Headlines, Galaxy Watch FE має номер моделі SM-R866. Повідомляється, що він має як мінімум три варіанти: SM-R866F (міжнародний), SM-R866U (США LTE) та SM-R866N (Корея).

Коли ви помічаєте номер моделі Galaxy Watch FE, здається, що це модифікована версія Galaxy Watch 4 (SM-R860). Таким чином, Samsung може переупакувати Galaxy Watch 4, можливо, з більш новим процесором. Інші функції можуть залишитися такими ж, як у оригінальних Galaxy Watch 4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки Galaxy Watch 4 вже продається на Amazon всього за 150 доларів, було б чудово, якби Samsung випустила Galaxy Watch FE за аналогічною чи навіть нижчою ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.