В iOS 18 з’явиться новий помічник для перегляду сайтів у Safari

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними знайденого внутрішнього коду на серверах Apple, виявленого Ніколасом Альваресом, iOS 18 з’явиться новий помічник для перегляду сайтів у Safari. Інформацію про існування коду підтвердив Аарон Перріс із MacRumors. Однак зараз відомо мало деталей.

Альварес повідомив, що помічник для перегляду сайтів використовуватиме інфраструктуру iCloud Private Relay для надсилання даних до Apple з акцентом на конфіденційність. Якщо це так, можливо, для використання цієї функції знадобиться передплата iCloud+, але це лише припущення.

Помічник для перегляду сайтів в Safari може стати однією з нових функцій генеративного штучного інтелекту, які, за чутками, з’являться в iPhone з виходом iOS 18. веб-сторінки, надаючи коротку вичавку інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Альварес також виявив функцію “Зашифрований візуальний пошук” у внутрішньому коді на серверах Apple, але конкретні деталі невідомі. Стів Мозер з MacRumors, минулого року знаходив нову функцію візуального пошуку для гарнітури Apple Vision Pro в бета-версії коду visionOS, яка дозволить користувачам копіювати та вставляти друкований текст із реального світу до додатків, але ця функція, як ми бачимо, ще не реалізована .

Однак код також може належати до існуючої функції « Що на зображенні? » (Visual Look Up на iPhone), яка може ідентифікувати об’єкти на фотографіях та відео.

Можливо про ці нові функції ми докладно дізнаємося, коли Apple представить iOS 18 на своєму виступі на WWDC 10 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.