Нова пошта скасувала для клієнтів плату за популярну послугу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українська логістична компанія “Нова пошта” скасувала плату за одну популярну послугу. Інформація опублікована на офіційній Facebook сторінці компанії.

У повідомленні зазначено, що послуга переадресації буде безоплатною, якщо відправлення ще не доставили до кінцевого пункту призначення — до відділення, поштомату або не передали кур’єру для доставлення на адресу.

Компанія зробила все, щоб клієнти могли отримувати посилки саме там, де їм зручно, та не переплачували за доставлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, якщо помилково при оформленні замовлення клієнт вказав не ту адресу одержувача або йому буде зручніше отримати посилку в іншому відділенні, можна скористатися цією послугою поки він в дорозі.

За умови, що посилки ще не доставлено, така послуга для клієнтів буде безоплатною. Без оплати можна буде переадресувати посилку, яка в дорозі:

  • З відділення/поштомата/адреси у відділення/поштомат;
  • Якщо переадресація на адресу, то потрібно буде сплатити за доставлення кур’єром.

Замовити переадресацію можна через мобільний додаток “Нової пошти” або бізнес-кабінет на сайті. Щоб скористатися послугою переадресації в мобільному додатку, необхідно:

  • Вибрати відправлення, яке потрібно переадресувати;
  • Вибрати послугу “Переадресація”;
  • Заповнити дані про нове місце доставлення;
  • Натисніть “Змінити місце доставлення”.

Також клієнтам компанії нагадали про виходи під час використання мобільного додатку від NovaPay. Наприклад, можна отримувати до 20% вигоди від вартості доставлення та комісії від післяплати.

Також є послуга “Посилання в кредит”, коли оплату за неї можна внести протягом року. Також за допомогою програми можна переказувати гроші близьким, сплачувати штрафи, комунальні послуги, знімати готівку з картки NovaPay у відділеннях поштового оператора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.