Названо функцію, яка найбільше дратує користувачів Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з опитуванням каналу Telegram Info, проведеним серед користувачів, найбільш непопулярними нововведеннями в месенджері Павла Дурова у 2023 році виявилися кілька функцій.

Найбільша кількість користувачів (41%) виділили як найгіршу нову функцію “Історії”. Також значна частина респондентів (36%) висловили невдоволення системою голосів (бустів) у каналах, а 33% користувачів виділили незручність у неможливості переходу до повідомлення під час відповіді.

Також до списку непопулярних функцій Telegram увійшли неклікабельні медіафайли в попередньому перегляді посилань (30%), можливість встановлення шпалер у каналах (16%) і персоналізовані кольори користувачів (11%). На останніх двох місцях списку – прихований режим перегляду “Історій” (8%) і можливість встановлення шпалер у чатах (7%).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не слід забувати, що у 2023 році в Telegram було впроваджено безліч нових функцій, включно з тими, що стали доступними завдяки платній підписці Premium. Ця підписка пропонує розширений функціонал користувачам, включно з необмеженою швидкістю завантаження і вивантаження файлів. За непідтвердженими даними, користувачі безплатної версії Telegram можуть очікувати обмежень у цьому відношенні в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.