Закриті чати у WhatsApp стануть зручнішими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У месенджері WhatsApp з’явиться можливість використовувати закриті чати на зв’язаних пристроях. Нововведення розкрили автори порталу WABetaInfo.

Закриті чати представили ще у травні 2023 року. Наразі функція працює лише на основному смартфоні користувача та не поширюється на інші пристрої. Тепер чати можуть синхронізуватися на всіх пристроях. Така функція є у бета-версії месенджера для Android під номером 2.24.8.4.

Щоб відкрити закриті чати на зв’язаному пристрої, потрібно налаштувати секретний код на основному смартфоні. Зробити це можна у налаштуваннях. Швидше за все, підтримуватиметься лише спеціальний код, тоді як на смартфоні можна використовувати відбиток пальця та відображення обличчя. Після налаштування закриті чати відображатимуться лише у спеціальній папці. Очікується, що функцію додадуть до основної версії месенджера в наступних оновленнях, проте невідомо, скільки доведеться чекати користувачам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно WhatsApp отримав масштабний редизайн для смартфонів Android. Розділи “Чати”, “Статус”, “Спільноти” та “Дзвінки” тепер знаходяться не там, де зазвичай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.