Shazam на Wear OS стає самостійним – тепер він працює без телефону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Shazam, додаток для пошуку музики, став набагато кориснішим на Wear OS. Додаток для смартгодинників отримав значне оновлення, яке дозволяє йому працювати незалежно від програми для телефону.

Як повідомляє 9to5Google, новий та вдосконалений Shazam для Wear OS тепер здатен самостійно ідентифікувати пісні. Додаток для Wear OS більше не покладається на телефонний додаток для цієї функції, тому вам навіть не потрібно завантажувати додаток на свій телефон Android.

У випадку, якщо ваш пристрій перебуває в режимі офлайн, додаток зможе записати пісню, яку ви хочете ідентифікувати. Потім він може використати цей запис для пошуку, як тільки смартгодинник знову підключиться до інтернету.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це оновлення також запровадило синхронізацію в реальному часі між пристроями, але спочатку потрібно буде увійти в систему. Видання зазначає, що якщо ви не використовуєте обліковий запис Google, вам краще спочатку відкрити додаток для смартфона, щоб переконатися, що все працює без проблем.

Останнє оновлення Shazam (версія 14.18) широко розповсюджується через Google Play Store. Приємно знати, що, попри те, що це продукт Apple, компанія все ще продовжує працювати над додатком для інших платформ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.