TechSpot: вихід першого складного iPhone очікується у 2027 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє популярний ресурс TechSpot, перший складаний смартфон Apple iPhone може вийти в 2027 році – таку інформацію опублікувало південнокорейське видання AlphaBiz, пославшись на приватну бесіду журналіста з одним із “керівників Apple”. Той заявив, що спочатку планувалося випустити пристрій у четвертому кварталі 2026 року, але терміни були трохи зрушені. При цьому малоймовірно, що перенесення якимось чином пов’язане з виробничими проблемами.

Також журналістам стало відомо, що багато співробітників, які раніше працювали над гарнітурою змішаної реальності Apple Vision Pro, тепер трудитимуться над проектом складного “яблучного” смартфона або планшета. У лютому тематичні ресурси опублікували інсайдерські дані: у компанії з Купертіно вже є два робочі прототипи складного мобільного пристрою, але в обох є проблеми зі складкою в місці вигину дисплея. При цьому керівництво компанії вимагає, щоб у першого складного iPhone не було серйозних недоліків, які можуть зіпсувати користувацький досвід і зашкодити репутації Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtechspot.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.