Instagram працює над новою стрічкою Reels, яка поєднує інтереси двох користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Instagram працює над функцією, яка рекомендуватиме вам і вашому другові відео на основі відео, якими ви ділилися один з одним, і ваших індивідуальних інтересів. Реверс-інженер Алессандро Палуцці (Alessandro Paluzzi) розкопав цю функцію, яка називається Blend.

Instagram підтвердив TechCrunch, що тестує Blend всередині компанії та ще не почав його публічне використання. Можливо, Blend ніколи не побачить світ, хоча завжди цікаво дізнатися про ідеї, з якими грається Instagram.

Платформа не розкрила більше деталей про те, як працюватиме Blend, хоча ідея, здається, полягає в тому, що користувачі Instagram і один з їхніх найкращих друзів відкриватимуть нові ролики разом, замість того, щоб один з них знаходив відео, яке йому подобається, і надсилав його іншому. Для Blend має сенс мати індикатор того, що інша людина вже бачила певний ролик, щоб двоє людей, які мають доступ до стрічки, могли почати спілкуватися про нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначає TechCrunch, TikTok не має подібної функції, тому Blend може дати Instagram перевагу, коли мова йде про людей, які люблять переглядати короткі відео разом. Як і багато інших функцій, які впроваджують подібні платформи, Blend, схоже, має на меті підвищити рівень залученості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.