Названо новий термін анонсу планшетів Apple

Названо новий термін анонсу планшетів Apple
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оглядач Марк Гурман з Bloomberg розкрив нові факти про випуск майбутніх планшетів “яблучного” бренду. Згідно з даними його анонімних джерел, Apple представить оновлені версії iPad Pro і iPad Air на початку травня.

Нові моделі планшетів отримають сучасну начинку, їхні екрани також зміняться. Ось які девайси чекають інсайдери:

  • iPad Air у двох версіях, зокрема в новому розмірі 12,9 дюйма;
  • iPad Pro у двох розмірах із чипом Apple M3 і екранами OLED.

Гурман та інші зацікавлені сторони раніше писали, що новий продукт буде запущений у березні. Потім дедлайн був перенесений на квітень. Цього разу Apple, схоже, вирішила знову відкласти його. Точна причина не уточнюється. За словами джерел, Apple “допрацьовує програмне забезпечення для нового пристрою”. Новий планшет не буде випущений на ринок, поки ці передзапускні заходи не будуть завершені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела Bloomberg повідомляють, що модель iPad Pro з OLED-екраном вимагає “нових складних технологій виробництва”, що також могло вплинути на затримку з анонсом і запуском гаджета.

На початку березня Apple анонсувала кілька нових продуктів та аксесуарів. Багато уваги привернули 13- та 15-дюймові MacBook Air з новим процесором M3. Найпопулярніший у світі MacBook став кращим завдяки новому чіпу, швидшому Wi-Fi та підтримці до двох зовнішніх дисплеїв. Бренд також випустив нові чохли для iPhone та ремінці для Apple Watch у нових весняних кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.