У годинника Samsung Galaxy Watch 7 буде три моделі замість двох

У годинника Samsung Galaxy Watch 7 буде три моделі замість двох
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung готує цього року низку переносних пристроїв, серед яких вперше буде представлено розумну каблучку Galaxy Ring. Також нас очікує вже сьоме покоління смарт-годинника від Samsung під назвою Galaxy Watch. Незважаючи на випуск кільця, Samsung зовсім не стала приділяти годиннику менше уваги. Навпаки, замість звичних двох варіантів годинників вона випустить цього разу три версії. До того ж удвічі буде збільшено обсяг сховища на годиннику.

Третім варіантом може стати модель Ultra, чутки про яку вже з’являлися раніше. Пропонуватимуться версії всіх цих годинників з Wi-Fi і з eSIM. Обсяг сховища досягне 32 ГБ замість колишніх 16 ГБ.

Були названі модельні номери цих пристроїв: у базового годинника це SM-L300 і SM-L305, у годинника Pro SM-L310 і SM-L315, а у годинника Ultra SM-L700 і SM-L705.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Назви ще можуть змінитися, оскільки Samsung офіційно не говорила про них. Захід Galaxy Unpacked, де годинник та інші продукти Samsung мають бути анонсовані, очікується в середині літа. Крім кільця там мають бути представлені складні смартфони і навушники Galaxy Buds.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.