Samsung розраховує продати на початковому етапі майже півмільйона кілець Galaxy Rings

Samsung розраховує продати на початковому етапі майже півмільйона кілець Galaxy Rings
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung нарешті продемонструвала носимий трекер активності Galaxy Ring на виставці MWC 2024 минулого місяця. Наразі компанія надала лише обмежену інформацію про пристрій і заявила, що його буде випущено пізніше цього року.

Коли продукт нарешті з’явиться, обов’язково буде хороший попит на нього, принаймні, Samsung очікує цього. Повідомляється, що компанія готує до продажу майже півмільйона одиниць Galaxy Ring.

У повідомленні з Південної Кореї стверджується, що Galaxy Ring надійде в масове виробництво в травні 2024 року, а пристрій буде презентований разом із новими складними телефонами в липні цього року. Очікується, що Galaxy Ring надійде в продаж у серпні 2024 року, і на момент запуску в продаж буде доступно 400 000 одиниць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звіті також додається, що Samsung має хороші можливості для швидкого нарощування виробництва, якщо попит і надалі перевищить початкову пропозицію. Невеликий форм-фактор Ring і той факт, що всі деталі, що входять до його складу, легко доступні, означають, що Samsung може без особливих труднощів збільшити виробництво.

Ця передбачувана цифра показує, що Samsung цілком впевнена, що побачить високий попит на продукт, коли він надійде в продаж пізніше цього року. Oura, нинішній лідер ринку смарт-кільців, продає близько мільйона пристроїв протягом усього року, тому Samsung явно очікує, що зможе задовольнити половину цього показника, якщо не більше.

Samsung дійсно може отримати вигоду зі своєї неймовірної цінності бренду і того факту, що сотні мільйонів власників пристроїв Galaxy по всьому світу можуть отримати вигоду з цього нового продукту Samsung. Компанія, безумовно, буде схилятися до цього, оскільки має намір встановити своє домінування у сфері розумних кілець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.