Київстар запровадив знижки на популярну послугу абонентам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний мобільний оператор Київстар поінформував абонентів про зміну тарифів. Інформація опублікована на сайті компанії.

До кінця березня абоненти, які також є користувачами платформи кіно та телебачення від мобільного оператора — Київстар ТВ.

Вказується, що знижка в 56% надається абонентам при оплаті карткою за пакети “Сімейний” та “Преміум HD” на 3 або 12 місяців користування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бібліотека контенту платформи налічує 20 тисяч фільмів, серіалів, мультфільмів, а також шоу, а також 400 телеканалів.

Зазначається, що передплата пакета “Сімейний” на 3 місяці дозволить заощадити 34% від вартості, а на 12 місяців – 41%. Щодо пакета “Преміум HD”, то при його замовленні на 3 місяці дається знижка в 46%, а на рік – 56%.

Пакет “Сімейний” дає доступ до 360 телеканалів та 18 тис. фільмів, мультфільмів, серіалів та шоу. До пакета “Преміум HD” входить до 400 телеканалів, а також понад 20 тисяч контенту VOD-бібліотеки платформи.

Кожен із пакетів дозволяє дивитися контент на 5 пристроях одночасно: смартфон, планшет, ноутбук, Smart TV, приставка.

Також користувачі можуть створити дитячий профіль, приєднавши його до свого облікового запису для захисту дитини від перегляду небажаного контенту.

Знижка на пакети на кілька місяців поширюється як на нових, так і на активних користувачів платформи кіно та телебачення незалежно від оператора мобільного зв’язку та інтернет-провайдера.

Для оформлення підписки на один із двох акційних пакетів, необхідно його обрати у додатку Київстар ТБ у розділі “Пакети” та сплачувати банківською картою суму на весь період.

Серед фільмів, які будуть доступні користувачам, — документальний фільм “Довга доба” про війну в Україні, а також популярні, оскароносні фільми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.