Розробники українського сервісу Egov.in.ua створили його американський аналог – Egovinusa.com

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У США запрацював безплатний агрегатор всіх американських електронних державних служб під назвою Egovinusa.com, розроблений українськими фахівцями. Цим проєктом займалася та ж команда, яка створила український сервіс Egov.in.ua.

За словами засновника стартапу Ігоря Ніколаєва, у США функціонує безліч сервісів електронного уряду, але вони розміщені на різних вебсайтах, що може ускладнити їх пошук. Головною метою Egovinusa.com є об’єднання всіх цих сервісів на одній платформі, яка буде розділена за галузями та напрямками роботи для забезпечення зручного доступу до них.

Для пошуку будь-якого електронного сервісу користувачам потрібно лише зайти на вебсайт Egovinusa.com та обрати потрібну послугу або напрямок. Після цього агрегатор надасть користувачеві посилання на відповідний сайт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також існує можливість запропонувати додавання відсутніх сервісів на сайті, для чого необхідно заповнити форму та надіслати заявку на електронну пошту info@egovinusa.com. Після перевірки команда додасть новий сервіс, якщо він відповідатиме всім вимогам.

Одним із майбутніх планів розвитку Egov.in.ua є вихід на європейський ринок. Це передбачає запуск аналогічних платформ для країн Європи та проведення різноманітних освітніх заходів для обміну досвідом у розробці електронних державних послуг між Україною та іншими країнами світу.

Нагадаємо, що проєкт Egov.in.ua — це агрегатор всіх державних послуг в Україні, який був запущений у 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.