Apple представить нові девайси за лічені дні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple збирається випустити свіжі iPad до кінця березня. Про це пише MacRumors.

Цієї весни Apple вже випустила кілька новинок – ними, як і очікувалося, стали нові MacBook Air у двох діагоналях з чіпами Silicon M3. Девайси оновилися тихо, просто з’явившись на офіційному сайті компанії, але схоже, що вони не останні.

Згідно з двома незалежними азіатськими джерелами, 26 березня 2024 року Apple готується представити нові моделі iPad Air і iPad Pro. Обидва апдейти будуть досить значними. По-перше, iPad Air вперше в історії компанії вийде у двох розмірах і отримає нову діагональ 12,9 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-друге, iPad Pro нарешті отримають OLED-панелі, яких теж досі не було в пристроях бренду, відмінних від iPhone. “Прошки” теж вийдуть у двох діагоналях і продаватимуться істотно дорожче за минулі моделі з IPS і mini-LED. Ще одне нововведення – свіжий чип M3.

Джерела вважають, що Apple може не випустити всі ці планшети, а лише провести анонс і відкрити попередні замовлення. Ще один інсайдер сумнівається в даті 26 березня і схиляється до виходу айпадів у квітні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.