“Укрпошта” співпрацюватиме з DHL: як це вплине на майбутнє доставки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Укрпошта” уклала партнерську угоду з британським підрозділом DHL Global Match. Гендиректор поштової компанії, Ігор Смілянський, повідомив про це у своєму каналі в Telegram.

DHL, яка має власний флот та партнерства з кількома авіалініями, стала стратегічним партнером “Укрпошти” з метою підвищення якості доставки. За словами Смілянського, програму тестували місяць, і вже за цей час клієнти помітили позитивні зміни.

Співпраця наразі охопила США, Канаду, та Австралію, але в майбутньому можливе розширення на країни Азії. Зазначимо, що “Укрпошта” має 660 000 відділень по всьому світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гендиректор “Укрпошти” підкреслив, що співпраця з DHL є важливим кроком для підприємців, особливо для українських експортерів та власників крафтових товарів. Він закликав підприємців вивчати урядові програми та гранти на розвиток бізнесу та активно залучатися до них, обіцяючи підтримку в цьому процесі.

DHL Global Match – це спеціалізований підрозділ DHL Deutsche Post, найбільшого у світі поштового та логістичного концерну, який є частиною поштово-логістичної групи DHL Group.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.