Стартова партія “розумних кілець” Samsung Galaxy Ring становитиме 400 000 штук

Стартова партія
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє популярний ресурс Gizmochina, південнокорейська корпорація Samsung планує, що перша партія розумних каблучок Galaxy Ring, випущена на ринок, міститиме приблизно 400 тисяч штук. Розмір цієї партії співвідноситься з очікуваним аналітиками компанії стартовим попитом. Масове виробництво гаджета може початися в травні, а початок продажів, за попередніми даними, заплановано на третій або четвертий квартал 2024 року.

У Samsung уточнили, що смарт-перстень пропонуватимуть щонайменше в 9 різних розмірах і 3 варіантах колірного виконання. Ємність акумулятора варіюватиметься залежно від розміру девайса і становитиме від 14.5 мА*год до 21.5 мА*год. Також повідомляється, що пристрій буде сумісний з різними сучасними Android смартфонами – не тільки випущеними Samsung, а й пропонованими іншими виробниками.

При цьому сумісності з операційною системою iOs від корпорації Apple не буде – принаймні, на першому етапі. Втім, користувачам “яблучних” гаджетів не доведеться довго чекати – компанія з Купертіно і сама розробляє і готується представити розумні кільця та інші подібні девайси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.