“Укрзалізниця” тестує моніторинг та автоматичне придбання квитків на поїзди та напрямки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Укрзалізниця” розпочала бета-тестування нового сервісу, який дозволить користувачам автоматично моніторити доступність квитків на внутрішні поїздки та при необхідності автоматично їх купувати.

У своєму офіційному анонсі “Укрзалізниця” зазначає, що вони враховують побажання користувачів та постійно вдосконалюють свої сервіси, намагаючись забезпечити максимальний комфорт для пасажирів.

Сервіс передбачає моніторинг доступності квитків на двох рівнях: для конкретних поїздів, де можна відстежувати наявність місць і автоматично купувати квитки, а також для напрямків, де можна відстежувати появу в продажі поїздів між вибраними містами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, під час моніторингу конкретного поїзда можна активувати функцію автоматичної покупки квитків. Для цього користувачам потрібно буде внести дані пасажирів та оплатити замовлення. Після активації функції кошти будуть автоматично зняті, а у випадку, якщо потрібні квитки не будуть знайдені, кошти повернуться на картку автоматично.

Користувачі, які скористаються цим сервісом, отримуватимуть сповіщення про доступність квитків у відповідному застосунку, а також пуш-сповіщення про вже придбані квитки, якщо вони активували функцію автоматичної покупки.

Тестування цього сервісу доступне для користувачів застосунку “Укрзалізниця”, які авторизувалися через “Дія.Підпис”. Перевізник зазначає, що під час використання тестового застосунку будуть зніматись реальні кошти, а придбані квитки будуть дійсними для поїздок. Також радять утриматися від створення безлічі моніторингів з автоматичною покупкою, якщо пасажир не планує брати участь у десятках рейсів одночасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.