Новини України та Світу

Microsoft підтверджує проведення заходу Surface та Windows AI 21 березня

Share

Компанія Microsoft офіційно оголосила про проведення цифрового заходу для представлення нових продуктів серії Surface, Windows і Copilot. Подія під назвою “Нова ера роботи”, запланована на 21 березня, буде спрямована на корпоративних клієнтів компанії. Очікується, що під час заходу буде представлено оновлені версії популярних пристроїв Surface Pro 10 і Surface Laptop 6, спрямовані на бізнес-сегмент. Особливу увагу під час заходу приділять покращенням у сфері штучного інтелекту для Windows 11.

За даними джерел, оновлені версії Surface Pro 10 і Surface Laptop 6 будуть мати незначні зміни у технічних характеристиках. Також планується версія Surface Pro 10 з OLED-дисплеєм.

Surface Laptop 6 може стати особливою цікавинкою завдяки новому дизайну з тонкими рамками дисплея, закругленими кутами, гаптичним тачпадом та USB-C і USB-A портами. Згідно з чутками, Microsoft планує випустити як моделі з процесорами Intel Core Ultra, так і моделі на базі Snapdragon X Elite. Очікується, що моделі з процесорами Intel з’являться у квітні, а моделі на базі Snapdragon – у червні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сторінка події Microsoft закликає “слідкуйте за останніми новинами щодо масштабування штучного інтелекту з Copilot, Windows та Surface”. Це свідчить про те, що захід буде з фокусом на просування “AI PC” від Microsoft.

Також Microsoft працює над новим AI-інструментом для Windows 11, який буде розроблено як вдосконалену версію її AI-помічника. Повідомляється, що він отримає назву AI Explorer і буде реєструвати всі ваші дії на комп’ютері, щоб ви могли шукати моменти в часовій шкалі за допомогою природної мови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
Tags: Microsoft
  • Останні записи

    Останнє оновлення iOS виправляє дуже серйозну помилку на всіх iPhone

    iOS 17.5.1 вже доступна для всіх iPhone, що підтримують iOS 17, і покликана виправити помилку,…

    22.05.2024

    Київстар піднімає ціни на деякі тарифи

    Українська компанія мобільного зв’язку «Київстар» внесла зміни у свої тарифні плани. Зміни були спричинені потребою…

    21.05.2024

    Фахівці назвали 5 перевірених міфів про Android

    iPhone від Apple завоював безліч шанувальників, особливо у США, завдяки популярності iMessage. Часто можна почути,…

    21.05.2024

    10 нових пристроїв Samsung представить на літній презентації

    Цього літа компанія Samsung проведе масштабну презентацію нових продуктів, в рамках якої представить флагманські складні…

    21.05.2024

    Перші зображення розкладачки Honor Magic V Flip потрапили в мережу

    Авторитетний китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився у соцмережі Weibo першими зображеннями майбутнього…

    21.05.2024

    Dell представила безшумну мишу яка коштує 1500 гривень

    Компанія Dell представила свою тиху мишу Silent Mouse MS355. Її конструкція дозволить користувачеві не відволікатися…

    21.05.2024